Om oss

Samuel Svensson startade och och driver den här kommunikationsbyrån sedan 2018. Här kan du läsa om vad vi är och gör.

Kommunikationsbyrå i Malmö

Visuell Malmö AB fixar andra företags utseenden med två verktyg; dator och kamera. Visuell är en kommunikationsbyrå som utgår från Malmö och erbjuder tjänster i Sverige.

Fokus ligger på visuell kommunikation och marknadsföring och det är framför allt fyra tjänster som erbjuds: 3D-visualisering, grafisk design, fotografi och webbdesign. Med de tjänsterna skapas allt från grafik, text och fotografier till kompletta produkter som webbplatser, trycksaker och visuella identiteter.

Alltid med professionell, kreativ och pedagogisk design.

3D-Visualiserare

Vi kan bygga modeller av byggnader, miljöer eller produkter i 3D. Med dom kan vi sedan skapa fotorealistiska visionsbilder eller enklare volymskisser.

Mer om 3D-visualisering

Grafisk designer

I Adobe InDesign och Illustrator designar vi trycksaker och grafik. Det kan vara allt från böcker, broschyrer och dokument till logotyper, grafiska element och affischer. Vi bygger upp från grunden eller följer en befintlig grafisk profil och arbetar professionellt med färgteman, textsättning och layout.

Mer om grafisk design

Fotograf

Vi har lång erfarenhet av flera typer av uppdrag. Bland annat produkt- och arkitekturfotografering, personalporträtt, bröllop och reklambilder.

Mer om fotografi

Webbdesigner

De senaste åren har vi jobbat mycket med att bygga webbplatser till företag. De designas helt fritt från grunden utan mallar. Hemsidor vi levererar kan kunderna smidigt sköta och uppdatera själva.

Mer om webbdesign

Kontakt

Här kan du Skicka ett meddelande

Berätta gärna om ditt företag, produkt eller projekt och vad du har för mål eller fråga vad du vill.
Vi svarar på allt och ser fram emot nya samarbeten.

Personuppgifter och meddelande skickas till vår e-postserver där de sparas. Syftet med att spara de uppgifter som skickas in är att förenkla i kommunikationen. Uppgifterna kommer inte att användas i något annat syfte och tas bort inom två år.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.