Forsberg Fager webbplats

Forsberg Fager webbplats

Vi fick i uppdrag att ta fram struktur och design för webbplats till Forsberg Fager i linje med den grafiska profilen vi levererat.

Forsberg Fager startsida
Startsida

Intoduktion

Från startsidan kan besökaren läsa en kort introduktion till företaget. Därifrån har vi gjort det smidigt att komma åt utbildningar som är den viktigaste produkten, kontaktsidan, och för befintliga kunder är det lätta att logga in.

Forsberg Fager tjänster
Startsida

Tjänster

Scrollar man längre ner på startsidan går det att läsa om fler erbjudanden och tjänster. Vi har ritat stilrena och lekfulla ikoner som representerar varje rubrik för att förenkla navigationen.

Forsberg Fager typografi
Artikelsida

Typografi

Tillgänglighet är viktigt på webben. Vi har anpassat typografin efter olika enheter så att raderna ska bli lagom långa och lättlästa.

Kontaktsida
Kontakt

Kontaktsida

Designen är skräddarsydd från grunden i linje med den grafiska profilen i varje del av webbplatsen. Konsekvent gränssnitt även för knappar, fält och typografi i formulären.

Inloggning
Inloggning

Webbutbildningen

En viktig del av webbplatsen är medlemsplattformen för webbutbildningen. Här loggar betalande medlemmar in för att komma åt och titta på videokurserna.

Forsberg Fager webbutbildning
Videokurs
Forsberg Fager arbetsmaterial
Arbetsmaterial till videokurs

No items found.
Gå TillbakaKontakta oss