Vår process

Från planering till uppdragsbekräftelse, design, feedback och leverans.

För oss är det viktigt att vara tydliga så att vi undviker onödiga missförstånd. Vi försöker hålla oss till en strukturerad process för att våra kunder ska känna sig trygga och för att projekten ska flyta på effektivt.

Planering

I det första steget planerar och definierar vi uppdraget tillsammans.

Nya samarbeten inleds med att du som kund kontaktar oss. Vi svarar gärna på frågor om pris och träffas på ett möte för att lära känna varandra och se om vi passar för och kan ta ert uppdrag.

Projektet startar sedan med att vi planerar tillsammans. Vad ska göras, vem gör vad, hur ska vi samarbeta och när ska det vara klart?

Uppdragsbekräftelse

Vi sammanställer den muntliga överenskommelsen för att vara tydliga med uppdragets omfattning, kostnader och vad som ingår i priset.

Den skriftliga uppdragsbekräftelsen är ett enkelt avtal som gör det tryggt och smidigt att anlita oss. Här framgår uppdragets omfattning, tider, priser, vad som ingår och vad som händer om någon inte uppfyller sin del av avtalet.

Design

Vi skapar det du beställt.

Luta dig tillbaka och låta oss stärka er visuella identitet genom webbdesign, grafisk design, fotografi och 3D-visualisering. När vi har ett material som är tillräckligt genomarbetat skickar vi utkast för feedback.

Feedback

Vi ser till att materialet lever upp till dina förväntningar.

Är den gemensamma planen tydlig blir detta steget smidigt. Vi skickar utkast så att vi tillsammans kan diskutera materialet och se till att projektet håller rätt kurs. I designprocessen är det vanligt med flera revideringar innan alla är nöjda.

Leverans

Färdigställande och leverans.

När vi har en färdig slutprodukt paketerar vi och skickar den på önskat sätt. För digitalt material innebär det att vi sparar bildfiler och dokument i hanterbara filformat och skickar via mail eller molntjänst. För säkerhets skull sparar vi extra säkerhetskopior i minst 1 år.

Kontakt

Här kan du Skicka ett meddelande

Berätta gärna om ditt företag, produkt eller projekt och vad du har för mål eller fråga vad du vill.
Vi svarar på allt och ser fram emot nya samarbeten.

Personuppgifter och meddelande skickas till vår e-postserver där de sparas. Syftet med att spara de uppgifter som skickas in är att förenkla i kommunikationen. Uppgifterna kommer inte att användas i något annat syfte och tas bort inom två år.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.