Stötta oss

Hej! Jag heter Samuel och driver kommunikationsbyrån Visuell i Malmö. Tack för att du är intresserad av att hjälpa mig och mitt företag!

Här är fyra saker du kan göra för oss :)

1. Lär dig mer om oss

Visuell bygger upp andra företags utseenden och skapar marknadsföringsmaterial. Med digitala designverktyg jobbar vi med att göra komplexa och tråkiga saker enkla att förstå och intressanta att titta på.

Fokus ligger på visuell kommunikation och marknadsföring och det är framför allt fyra tjänster som erbjuds: 3D-visualisering, grafisk design, fotografi och webbdesign. Med de tjänsterna skapas allt från grafik, text och fotografier till kompletta produkter som webbplatser, trycksaker och visuella identiteter. Visuell Malmö AB är en kommunikationsbyrå som utgår från Malmö och erbjuder tjänster i Sverige.

Alltid med professionell, kreativ och pedagogisk design.

3D-Visualiserare

Vi kan bygga modeller av byggnader, miljöer eller produkter i 3D. Med dom kan vi sedan skapa fotorealistiska visionsbilder eller enklare volymskisser.

Mer om 3D-visualisering

Grafisk designer

I Adobe InDesign och Illustrator designar vi trycksaker och grafik. Det kan vara allt från böcker, broschyrer och dokument till logotyper, grafiska element och affischer. Vi skapar från grunden eller följer en befintlig grafisk profil och arbetar professionellt med färgteman, textsättning och layout.

Mer om grafisk design

Fotograf

Vi har lång erfarenhet av flera typer av uppdrag. Bland annat produkt- och arkitekturfotografering, personalporträtt, bröllop och reklambilder.

Mer om fotografi

Webbdesigner

De senaste åren har vi jobbat mycket med att bygga webbplatser till företag. De designas helt fritt från grunden utan mallar. Hemsidor vi levererar kan kunderna smidigt sköta och uppdatera själva.

Mer om webbdesign

2. Tipsa andra

Nu när du vet vad vi gör kan du berätta för dina vänner. Det skulle vara toppen, för då kan fler kunder hitta hit!

Du kanske vet någon som behöver hjälp med sitt företag? Länka eller visa gärna vår webbplats! Det är också helt okej att dela kontaktuppgifter. Om du inte redan har så finns de här.

3. Betygsätt

Höga och många betyg gör att fler hittar hit.

Varje betyg eller rekommendation betyder mycket för oss. Det gör att fler hittar hit och förstår att Visuell är ett seriöst företag som går att lita på. Recensera gärna på Google eller skriv en rekommendation på Facebook.

4. Gilla och följ

Tusen tack för att du fortfarande är kvar!

Det betyder att du har hjälpt oss på något sätt. Inte minst genom att förstå vad vi jobbar med. Undrar du något mer, vill samarbeta eller har tips om potentiella kunder; hör av dig!
Till sist får du gärna följa Visuell på sociala medier :)

Kontakt

Här kan du Skicka ett meddelande

Berätta gärna om ditt företag, produkt eller projekt och vad du har för mål eller fråga vad du vill.
Vi svarar på allt och ser fram emot nya samarbeten.

Personuppgifter och meddelande skickas till vår e-postserver där de sparas. Syftet med att spara de uppgifter som skickas in är att förenkla i kommunikationen. Uppgifterna kommer inte att användas i något annat syfte och tas bort inom två år.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.