Porträttfotografering

Starka bilder av personer.

Att fotografera människor

Beroende på hur en person blir fotograferad, hur kroppsspråk som hållning och ansiktsuttryck är och vad personen har för kläder skapas bilder med olika känslor. Förmodligen är du ute efter porträttbilder av en viss karaktär. Där mottagaren ser en trevlig, pålitlig och glad eller snygg, seriös och modemedveten person.

Vi erbjuder porträttfotograferingar i befintligt ljus eller studio. Tillsammans skapar vi bilder med karaktär som förmedlar det budskap du tänkt.

Porträtt av influencer

Självporträtt och bilder med människor skapar större räckvidd, mer exponering och fler interaktioner än andra bilder. Ett konsekvent och professionellt bildspråk är viktigt om du ska lyckas som influencer. Vi hjälper till att producera material till ditt flöde på sociala medier.

Personalporträtt och profilbilder

Behöver ni nya bilder på er personal till press, webbplats eller bildbank. Kanske professionella profilbilder eller CV? Vi fotograferar porträtt på plats hos er eller i studio.

TFP samarbete

Time-for-print är ett vanligt koncept där fotograf och modell bygger upp sina portfolios tillsammans. Ibland kan även ett team med makeup-artist och hårstylist sättas ihop. Vi jobbar sällan på det sättet men är öppna för förslag.

Gå TillbakaKontakta oss