Trycksaksdesign

Pappersprodukter som visitkort, flyers, broschyrer, böcker och dokument.

Dokument

Arbetar ni mycket med dokument, brev eller rapporter för utskrift eller digital publicering är det smidigt att skapa mallar för de vanligaste dokumenttyperna. Pages, Word, Keynote och Powerpoint har alla smarta funktioner för att sätta igång med mallar som sparar mycket tid.

Bok

Böcker är eleganta sätt att paketera information och signalerar ett högt värde på innehållet. Att formge och producera en bok kräver noggrann planering. Allt från format och materialval till omslagsdesign, layout och textsättning.

Folder, broschyr och tidning

För att paketera presentationer av projekt eller samla och strukturera upp produkter och tjänster är dessa flersidiga produkter rätt val. Med utgångspunkt i er grafiska profil jobbar vi fram ändamålsenliga och snygga trycksaker.

Flyer, affisch och roll-up

Snabba trycksaker på ett blad. Här är det viktigt att textinnehållet är tydligt och koncist. Med bra grafisk design och rätt bildmaterial skapar vi effektiv och karaktäristisk reklam.

Visitkort

Material, format, storlek och layout. Visitkort finns i många varianter, men det är lätt att överarbeta och krångla till det. Vi jobbar med att hitta rätt balans mellan enkelhet och karaktär.

Gå TillbakaKontakta oss