Webbdesign

Plant Magic's Kitchen

Plant Magic's Kitchen är ett kreativt kök som drivs av Johanna Haak och Andrew Eves på Davidshall i Malmö. De använder webbplatsen bland annat för att kommunicera sin meny som uppdateras flera gånger i veckan.

www.plantmagicskitchen.se

Apolonia

Apolonia har utvecklats till ett koncept med musik, teater och cirkusinslag. De sprider sitt budskap om medmänsklighet till både barn och vuxna genom energisk balkanmusik, kärleksfull reggae och cirkus. På hemsidan finns deras utbud, kalender med spelningar och kontaktuppgifter.

www.apolonia.se

Innenco

Innenco är ett svenskt företag som säljer energiconcept över hela världen. De använder hemsidan för att skapa kontakt och få nya företagsrelationer.

www.innenco.com

Lagunen

Lagunen är en pizzeria med café som ligger i Klagshamn. Deras hemsida är enkel med kontaktuppgifter och menyn.

www.lagunenklagshamn.se

Pro Futurus

Pro Futurus är ett företag i Malmö som arbetar med assistans och LSS. Hemsidan är till för presentera tjänsterna och visa hur enkelt det är att ta del av dessa.

www.profuturus.se

Felt workshop

Felt workshop arbetar med arkitektur. De använder sidan som portfolio och visitkort.

www.felt-workshop.com

Batería Malmö

Batería Malmö är en ideell kulturförening som spelar samba. De använder sin hemsida för att visa vad de gör, skapa kontakt med kunder som vill boka bandet och för att samla viktig information till föreningens medlemmar och press.

www.bateriamalmo.se

Malmö Advokatbyrå

Malmö Advokatbyrå använder sin hemsida för att skapa kontakt med potentiella klienter.

www.malmoadvokatbyra.se

Bagericaféet

Bagericaféet ligger på Gustav Adolfs torg i Malmö. De har en enkel hemsida med kontaktuppgifter och använder hemsidan för att visa att de finns, var de finns och vad de har för meny.

www.bagericafeet.se

Helsingkronagården

Helsingkronagården äger fastigheterna som Helsingkrona Nation har i Lund. De använder sin hemsida tillsammans med Riksbyggen som informationskanal till sina hyresgäster. Här kan också studenter ställa sig i kö för att söka bostad.

www.helsingkronagarden.se

Visuell Malmö

Vår egen hemsida där vi självklart arbetat med alla delar av grafisk design, webbdesign, färgtema och typografi. För vår egen del har vi fokuserat på att göra hemsidan estetiskt tilltalande och eftersom vi har ett brett sortiment av tjänster har en viktig del varit att på ett pedagogiskt sätt visa hur dessa hänger ihop.

www.visuellmalmo.se